Het Grootste Poppenhuis van Nederland

Levend poppenhuis In de permanente tentoonstelling Het Grootste Poppenhuis van Nederland neemt Rolina van Lier je mee door haar ‘poppenhuis’. De beleving begint bij het échte poppenhuis. Een gigantisch ding met statige poppetjes en fancy decors – een stuk chiquer dan de poppenhuizen van nu.

Het grootste hunebed

Ouder dan de piramides en stonehenge! Op een steenworp afstand van het Hunebedcentrum staat het grootste hunebed van Nederland. Als je er voor staat kom je erachter hoe groot en indrukwekkend het monument is. Alleen al de grootte van de stenen is onvoorstelbaar. De grootste steen weegt meer dan 20 ton en dan te bedenken […]

Drenthe “The Nature Game”

The Nature Game Er is iets geweldigs voor kinderen in Het Nationaal Park Dwingelderveld! Het heet The Nature Game. Wandelen was nog nooit zo leuk. Met de VR tablet loop jij met GPS over een magische plattegrond. Ontmoet personen uit het verleden en versla struikrovers en witte wieven.

Onze tips

Waar en wat kunt u doen?

Brand

Van oude dorpskernen tot natuurmonumenten, pretparken tot wandel/fiets routes, goede restaurants en uitgaansgelegenheden.