Drenthe “The Nature Game”

The Nature Game

Wat is The Nature Game

Het is een sprookje, het is een vette game, en je leert over de prachtige natuur van een Nationaal Park in Nederland. The Nature Game is een magische tabletgame. De Spectator is jouw geheime kijker, waarmee je dingen kunt zien die voor de gewone wandelaar verborgen blijven. Je loopt over een schatkaart en de kompas wijst jou de weg, langs filmpjes, raadsels, en interactieve spellen. Het verhaal is uniek en alleen op deze plek te beleven. Boek nu snel een tablet bij een van de Nationale Parken hieronder.

Voor wie

Het is een game voor het hele gezin, leerzaam en leuk voor scholen en zelfs de natuurliefhebber hoort en ziet dingen die hij niet wist! Vanaf 8 jaar (De Hoge Veluwe vanaf 6 jaar onder begeleiding).

Duur: 1-2 uur

The Nature Game

Dwingeloo omgeving, b en b Dwingeloo, activiteiten Dwingeloo, Dwingeloo Radiotelescoop, Nationale parken omgeving Dwingeloo, Historische musea omgeving Dwingeloo, Ecotours Drenthe,
B&B Dwingeloo
visit: https://benb-dwingeloo.nl

B&B Dwingeloo Overnachten in luxe aan de prachtige Brink in het groene Dwingeloo? Dat kan bij Gastenverblijf B&B Dwingeloo! Dwingeloo is met haar omliggende landerijen en aangrenzend Nationaal Park Dwingelderveld een perfecte uitvalsbasis voor prachtige wandeltochten voor uren wandelplezier.

View All Post
Onze tips

Waar en wat kunt u doen?

Brand

Van oude dorpskernen tot natuurmonumenten, pretparken tot wandel/fiets routes, goede restaurants en uitgaansgelegenheden.